Gezellige avond onder colleg's

Na de inspanning, volgt de nodige ontspanning. 
Een fijne avond uit onder de collega's.

Ook een dikke 'dank je wel' aan de mensen van Cuisine d' été
voor het lekkere eten.

 

Toffe collega gezocht

Segers Select is op zoek naar een toffe collega!

 

Voor de afdeling van werving en selectie van arbeiders, zoeken wij nog een toffe collega. Geen lange tenen! Wij hanteren een open en eerlijke communicatie.
Er wordt hier hard gewerkt en iedereen draagt zijn steentje bij. Er wordt ingezet op ieders zijn sterktes, de zaken waarin jij uitblinkt en schittert!

 

 

Pukkelpop 2018

Ook Segers Select was aanwezig op de Pukkelpopeditie van 2018. 

Een bedankje aan Patrick, onze buurman, voor het lekkere eten.

Nieuw selectiepakket

Om onze selecties te verfijnen, is Segers gestart met een nieuw selectiepakket. Hiermee kunnen we niet alleen een betere matching maken, maar ook korter op de multi-mediabal spelen. Een gemakkelijke en veelzijdige tool!

 

Opleiding in de kijker: code 95- praktijkopleiding “Ecodrive”

De 2de cyclus van de code 95-wetgeving bevindt zich al bijna halverwege. Tegen het einde van deze cyclus (in september 2021) moet elke chauffeur opnieuw 5 vakbekwaamheidsopleidingen gevolgd hebben.

Waar men in de 1ste cyclus nog 5 opleidingen naar keuze mocht volgen, zijn er in de 2de cyclus enkele voorwaarden verbonden aan de te volgen opleidingen. Zo moet elke chauffeur verplicht één praktijkopleiding volgen. Deze bestaat uit een blok van 4 uur theorie, en 3 uur praktijk. Dit betekent dat de chauffeur effectief 3 uur met een instructeur, met de eigen vrachtwagen, de openbare weg op gaat.

Wij raden aan om hier niet mee te wachten tot het einde van de cyclus. Er zijn namelijk te weinig instructeurs in Vlaanderen, die erkend zijn om deze opleidingen te geven. Bijgevolg zullen deze instructeurs tegen het einde van de cyclus overbezet zijn, wat ervoor zal zorgen dat degenen die wachten tot het laatste moment, NIET allemaal tijdig aan de beurt zullen komen, wat dan weer met zich meebrengt dat niet iedereen tijdig zijn code 95 zal kunnen vernieuwen. Om dit te vermijden raden wij aan om de praktijkopleiding zo snel mogelijk achter de rug te hebben.

Rijbewijs CE behalen?

Heb je een rijbewijs C en wil je naar een CE  rijbewijs gaan,

Segers investeert mee.

Bel: 011/75 91 49

Potentieële kandidaat

Segers Group stelt voor:

 

Frank:

Frank heeft zijn hele carrière doorlopen in de sector van transport en logistiek. Hij heeft enkele jaren de functie van transportplanner uitgevoerd in verschillende bedrijven. Dit gaf hem de flexibiliteit om verschillende facetten onder de knie te krijgen. Zo heeft Frank planning gedaan van C en CE wagens, binnenlands en buitenlands transport, planning van stukgoed (ongeveer van 60

C-wagens), zoeken van terugvrachten,…

In het begin van zijn loopbaan is Frank zelf C-chauffeur geweest.

 

Tijdens het gesprek met Frank is gebleken dat hij zeer sterk inzet op de bedrijfsvisie van zowel de klant als de werkgever. Denkt steeds mee met het bedrijf om de zo voordeligste oplossing te zoeken met zo het grootst mogelijke rendement.

 

Frank heeft uitdaging nodig in de nieuwe job. Is flexibel naar uren en taken toe. Liefst geen nachtwerk.

 

Johan:

Top kandidaat transportplanner!

10 ervaring als transportplanner in hetzelfde bedrijf. Verzorgde de planning van 20 vrachtwagens en ook de terugvrachten. Goede kennis van bijhorende transportdocumenten en documenten douane.

 

Erik is 10 jaar aan de slag geweest in hetzelfde bedrijf. Hij begon zijn carrière daar als operator en is doorgegroeid tot transportplanner. Hieruit kan men concluderen dat Erik een loyaal werknemer is.

Erik was verantwoordelijk voor de planning van de vrachten en terugvrachten van 20 wagens.
Ook de administratie die hiermee gepaard ging, viel onder zijn verantwoordelijkheid. Erik weet als geen ander dat de functie van transportplanner een stressvolle functie is waarbij de nodige flexibiliteit wordt gevraagd.

Sturing geven aan andere is geen probleem voor hem. Voor zijn loopbaan als planner, was Erik logistiek verantwoordelijk en stuurde hierbij dagdagelijks 45 mensen aan.

OPPORTUNITEIT - Kandidaat in de kijker

Graag stel ik proactief een top kandidaat aan u voor met 8 jaar ervaring als filiaalleider en 16 jaar ervaring als districtmanager. Zijn expertise heeft hij opgedaan in de sector van de gekoelde producten.

 

 

NIEUSBRIEF

 

 

Tijdens zijn loopbaan heeft Benny zich toegespitst op selectie en rekrutering van personeel. Hij was ook verantwoordelijk voor over 5 tot 6 filialen en tot 80 werknemers. Deed de controle van financiële handelingen, commerciële opvolgingen van klanten, het opstellen van werkroosters en het noteren van bestellingen.

 

Benny is er zeer trots op om 24 jaar lang in een leidinggevende functie gewerkt te hebben. Hierdoor heeft hij veel inzicht verworven in hoe een bedrijf fungeert op verschillende niveau’s.

 

Drang naar kwaliteit van logistieke profielen neemt toe

"We stellen vast dat de eisen juist veel hoger worden en veel logistieke ondernemingen het verschil willen maken door te investeren in de opleiding van hun personeel" - Kristien Segers

Syndiquer le contenu

Segers Group

info [at] segersgroup [dot] be


Kempische Steenweg 440
3500 Hasselt

T 011-75.91.49
F 011-75.92.34

 

 

Vacatures & Selection