Nieuw selectiepakket

Om onze selecties te verfijnen, is Segers Select gestart met een nieuw selectiepakket. Hiermee kunnen we niet alleen een betere matching maken, maar ook korter op de multi-mediabal spelen. Een gemakkelijke en veelzijdige tool!

 

Jobbeurs C-Mine

Ook dit jaar was Segers Select aanwezig op de jobbeurs in C-Mine te Genk. Alweer een succesvolle editie. Bedankt aan iedereen die onze stand kwam bezoeken.

 

 

Opleiding in de kijker: code 95- praktijkopleiding “Ecodrive”

De 2de cyclus van de code 95-wetgeving bevindt zich al bijna halverwege. Tegen het einde van deze cyclus (in september 2021) moet elke chauffeur opnieuw 5 vakbekwaamheidsopleidingen gevolgd hebben.

Waar men in de 1ste cyclus nog 5 opleidingen naar keuze mocht volgen, zijn er in de 2de cyclus enkele voorwaarden verbonden aan de te volgen opleidingen. Zo moet elke chauffeur verplicht één praktijkopleiding volgen. Deze bestaat uit een blok van 4 uur theorie, en 3 uur praktijk. Dit betekent dat de chauffeur effectief 3 uur met een instructeur, met de eigen vrachtwagen, de openbare weg op gaat.

Wij raden aan om hier niet mee te wachten tot het einde van de cyclus. Er zijn namelijk te weinig instructeurs in Vlaanderen, die erkend zijn om deze opleidingen te geven. Bijgevolg zullen deze instructeurs tegen het einde van de cyclus overbezet zijn, wat ervoor zal zorgen dat degenen die wachten tot het laatste moment, NIET allemaal tijdig aan de beurt zullen komen, wat dan weer met zich meebrengt dat niet iedereen tijdig zijn code 95 zal kunnen vernieuwen. Om dit te vermijden raden wij aan om de praktijkopleiding zo snel mogelijk achter de rug te hebben.

Rijbewijs CE behalen?

Heb je een rijbewijs C en wil je naar een CE  rijbewijs gaan,

Segers investeert mee.

Bel: 011/75 91 49

Drang naar kwaliteit van logistieke profielen neemt toe

"We stellen vast dat de eisen juist veel hoger worden en veel logistieke ondernemingen het verschil willen maken door te investeren in de opleiding van hun personeel" - Kristien Segers

Segers Group klinkt op de nieuwe ontwikkelde business activiteiten in 2016!

In analogie met de nieuwe Kiewit brug in wording, die momenteel op stevige pilaren herrijst, hebben wij ook gedurende 2016 onze fundamenten verder verstevigd en enkele nieuwe peilers gecreëerd om op te bouwen in 2017.

Beeldspraak is soms eenvoudiger om een punt te kunnen maken en waarom dan niet met belangrijke bouwactiviteiten die voor je deur plaatsvinden en die we als Segers Group met veel interesse gevolgd hebben en dit met veel bewondering voor de professionaliteit en vooruitgang van de werken.

 

Eind 2015 hebben we symbolisch ons Segers vliegtuig met 2 RR-motoren laten opstijgen op de toenmalige oude Kiewit brug en vandaag 1 jaar later kijken we uit naar een zachte landing op het wegdek van de deels vernieuwde brug, na een zeer druk doch interessant jaar met een goede balans tussen mooie business opportuniteiten, hard werken en verbeterde resultaten.

LOGISTIEKE Opleiding gaan van start.

Onze nieuwe opleidingsmodule " Logistieke Concepten " wordt
officieel aan ons klantenpubliek voorgesteld op vrijdag 18 november
2016 : en wij bieden deze gratis aan, aan de 20 eerste inschrijvingen!

 


Beste klant,
Wij zijn fier, heel fier. Met de start van onze logistieke trainingsmodules, bereiken we weeral een mijlpaal in de prille
geschiedenis van Segers LTC, ons Logistiek Training Centrum. Wij mogen vanaf vandaag namelijk wel echt het woord
"Logistiek" in onze bedrijfsnaam hanteren. Onze eerste logistieke trainingsmodule is namelijk geboren en gaat effectief
van start vanaf 18 november 2016. Schrijf u nu in voor deze sessie. Als je bij de 20 eersten bent wordt deze gratis
aangeboden.

Deze logistieke module zal vanaf dan 2-wekelijks op vrijdag aangeboden worden.

Waarom een trainingsmodule over "Logistieke Concepten"?

Inhoud syndiceren

 


© ZuPP webbuilding

Segers Group

info [at] segersgroup [dot] be


Kempische Steenweg 440
3500 Hasselt

T 011-75.91.49
F 011-75.92.34

 

Vacatures & Selectie

Vacatures

Sollicitatie

Contact