Potentieële kandidaat

 

Segers Group stelt voor:

 

 

 

Frank:

Frank heeft zijn hele carrière doorlopen in de sector van transport en logistiek. Hij heeft enkele jaren de functie van transportplanner uitgevoerd in verschillende bedrijven. Dit gaf hem de flexibiliteit om verschillende facetten onder de knie te krijgen. Zo heeft Frank planning gedaan van C en CE wagens, binnenlands en buitenlands transport, planning van stukgoed (ongeveer van 60

C-wagens), zoeken van terugvrachten,…

In het begin van zijn loopbaan is Frank zelf C-chauffeur geweest.

 

Tijdens het gesprek met Frank is gebleken dat hij zeer sterk inzet op de bedrijfsvisie van zowel de klant als de werkgever. Denkt steeds mee met het bedrijf om de zo voordeligste oplossing te zoeken met zo het grootst mogelijke rendement.

 

Frank heeft uitdaging nodig in de nieuwe job. Is flexibel naar uren en taken toe. Liefst geen nachtwerk.

Topkandidaat transportplanner!

 

 

 

 

 

 

 

10 jaar ervaring als transportplanner in hetzelfde bedrijf. Verzorgde de planning van 20 vrachtwagens en ook de terugvrachten. Goede kennis van bijhorende transportdocumenten en douanedocumenten.

  

OPPORTUNITEIT - Kandidaat in de kijker

 

 

 

 

 

 Graag stellen wij proactief een top kandidaat aan u voor met 8 jaar ervaring als filiaalleider en 16 jaar ervaring als districtmanager. Zijn expertise heeft hij opgedaan in de sector van de gekoelde producten.

 

 

 

 Tijdens zijn loopbaan heeft Benny zich toegespitst op selectie en rekrutering van personeel. Hij was ook verantwoordelijk voor over 5 tot 6 filialen en tot 80 werknemers. Deed de controle van financiële handelingen, commerciële opvolgingen van klanten, het opstellen van werkroosters en het noteren van bestellingen.

 

 Benny is er zeer trots op om 24 jaar lang in een leidinggevende functie gewerkt te hebben. Hierdoor heeft hij veel inzicht verworven in hoe een bedrijf fungeert op verschillende niveau’s.

 

Drang naar kwaliteit van logistieke profielen neemt toe

"We stellen vast dat de eisen juist veel hoger worden en veel logistieke ondernemingen het verschil willen maken door te investeren in de opleiding van hun personeel" - Kristien Segers

Segers Group klinkt op de nieuwe ontwikkelde business activiteiten in 2016!

In analogie met de nieuwe Kiewit brug in wording, die momenteel op stevige pilaren herrijst, hebben wij ook gedurende 2016 onze fundamenten verder verstevigd en enkele nieuwe peilers gecreëerd om op te bouwen in 2017.

Beeldspraak is soms eenvoudiger om een punt te kunnen maken en waarom dan niet met belangrijke bouwactiviteiten die voor je deur plaatsvinden en die we als Segers Group met veel interesse gevolgd hebben en dit met veel bewondering voor de professionaliteit en vooruitgang van de werken.

 

Eind 2015 hebben we symbolisch ons Segers vliegtuig met 2 RR-motoren laten opstijgen op de toenmalige oude Kiewit brug en vandaag 1 jaar later kijken we uit naar een zachte landing op het wegdek van de deels vernieuwde brug, na een zeer druk doch interessant jaar met een goede balans tussen mooie business opportuniteiten, hard werken en verbeterde resultaten.

OPPORTUNITEIT - Kandidaat in de kijker: MAGAZIJNIER - ORDERPICKER

MAGAZIJNIER - ORDERPICKER

Gemotiveerde teamplayer die samen met u wil investeren in de toekomst van uw bedrijf.

Huseyin is tien jaar profvoetballer geweest in binnen- en buitenland, nu op zoek naar een nieuwe uitdaging als magazijnier.

Een meedenkende ex-kapitein en creatieveling die graag met u wil komen praten en  meedenken aan een nieuwe carrière.

Huseyin is meteen beschikbaar. Wie eerst komt eerst maalt. 

 

Bilican is een 29- jarige magazijnier, woonachtig te Heusden-Zolder.

Om zijn toekomst te verzekeren is Bilican op zoek naar een vaste job, daar het voetballen voor hem geen prioriteit meer is.

Een stabiel leven opbouwen na zijn voetbalcarrière is nu zijn doel.

OPPORTUNITEIT - Kandidaat in de kijker: QUALITY TECHNICIAN

QUALITY TECHNICIAN

Jarenlange ervaring als kwaliteitsmedewerker (ook in het buitenland), vooral in de automotive;

Grondige kennis van beheer en planning van de meetkamer, kalibratie, programmatie meetbanken, 3D metingen, R&R. Klachtenbehandeling en 8D. ISO certificatie;

Diploma elektromechanica - 48 jaar en woonachtig te Lommel.

 
 

Wij stellen graag aan u een potentiële kandidaat voor in de richting als quality technician. Deze bevinding staven wij op de ervaring die hij gedurende zijn loopbaan heeft opgebouwd, waaronder een ook automotive-industrie ervaringen.

Erhard heeft de mogelijkheid en kansen gehad om in zijn loopbaan door te groeien in zijn functies.

LOGISTIEKE Opleiding gaan van start.

Onze nieuwe opleidingsmodule " Logistieke Concepten " wordt
officieel aan ons klantenpubliek voorgesteld op vrijdag 18 november
2016 : en wij bieden deze gratis aan, aan de 20 eerste inschrijvingen!

 


Beste klant,
Wij zijn fier, heel fier. Met de start van onze logistieke trainingsmodules, bereiken we weeral een mijlpaal in de prille
geschiedenis van Segers LTC, ons Logistiek Training Centrum. Wij mogen vanaf vandaag namelijk wel echt het woord
"Logistiek" in onze bedrijfsnaam hanteren. Onze eerste logistieke trainingsmodule is namelijk geboren en gaat effectief
van start vanaf 18 november 2016. Schrijf u nu in voor deze sessie. Als je bij de 20 eersten bent wordt deze gratis
aangeboden.

Deze logistieke module zal vanaf dan 2-wekelijks op vrijdag aangeboden worden.

Waarom een trainingsmodule over "Logistieke Concepten"?

OPPORTUNITEIT: GOEDE KANDIDAAT

Bekijk deze kandidaat en mis deze unieke opportuniteit niet!

Onze kandidaat kan ingezet worden op zowel de accountant afdeling als de sales. Taken die steeds in haar pakket aan bod kwamen zijn: klantenrelaties uitbouwen op elk niveau; klanten met de juiste argumenten overtuigen om in hun product te investeren; klantenbehoefte detecteren, klantenportefeuille beheren, uitbreiden van de klantenportefeuille door hunting. Ook kan zij vlot gebruik maken van Word, Excel en PowerPoint.

1: Loyale werknemer: 20 dienst bij hetzelfde bedrijf

2: Perfect tweetalig: vloeiend Nederlands – Frans

3: Rijke ervaring: accountmanagement en sales

Bent u opzoek naar een ijzersterk accountmanager met een grote affiniteit in sales, dan stel ik u een toffe madam voor die onmiddellijk beschikbaar is.

Caroline heeft 20 jaar dienst gehad bij hetzelfde bedrijf. Ze heeft zichzelf opgewerkt van junior accountmanager tot sales accountmanager van de grotere klanten in hun portefeuille.

Inhoud syndiceren

 


© ZuPP webbuilding

Segers Group

info [at] segersgroup [dot] be


Kempische Steenweg 440
3500 Hasselt

T 011-75.91.49
F 011-75.92.34

 

Vacatures & Selectie

Vacatures

Sollicitatie

Contact

 

Comments