Opleiding in de kijker: code 95- praktijkopleiding “Economisch rijden”

De 2de cyclus van de opleidingen vakbekwaamheid code 95 bevindt zich al halverwege. Tegen het einde van deze cyclus moet elke chauffeur opnieuw 5 vakbekwaamheidsopleidingen gevolgd hebben.

Waar men in de 1ste cyclus nog 5 opleidingen naar keuze mocht volgen, zijn er in de 2de cyclus enkele voorwaarden verbonden aan de te volgen opleidingen. Zo moet elke chauffeur verplicht één praktijkopleiding volgen. Deze bestaat uit een blok van 4 uur theorie, en 3 uur praktijk. Dit betekent dat de chauffeur effectief 3 uur met een instructeur, met de eigen vrachtwagen, de openbare weg op gaat.

Wij raden aan om hier niet mee te wachten tot het einde van de cyclus. Er zijn namelijk weinig instructeurs in Vlaanderen, die erkend zijn om deze opleidingen te geven. Bijgevolg zullen deze instructeurs tegen het einde van de cyclus overbezet zijn, wat ervoor zal zorgen dat degenen die wachten tot het laatste moment, niet meer zelf kunnen kiezen wanneer ze deze opleiding volgen maar zich moeten inschrijven indien er plaatsen beschikbaar zijn. Om dit te vermijden voorzien wij deze opleiding nu al heel regelmatig in ons aanbod zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. wij doen als dienstverlener onze uiterste best om u zo goed mogelijk te begeleiden en voldoende mogelijkheden aan te bieden.

Deze opleidingen organiseren wij zowel in “open” vorm, als in de vorm van een “inhouse”-opleiding, bij klanten ter plaatse.

Voor meer info over deze opleidingen kunt u ons mailen: opleidingen [at] segers-ltc [dot] be

U kunt ook terecht op onze website waar u zich tevens kunt inschrijven: http://www.segersgroup.be/opleidingsaanbod/inschrijven/opleidingen

 

Wij hopen binnenkort van u te horen 

Vriendelijk groet

Ine & Wilfried


© ZuPP webbuilding

Segers Group

info [at] segersgroup [dot] be


Kempische Steenweg 440
3500 Hasselt

T 011-75.91.49
F 011-75.92.34

 

Vacatures & Selectie

Vacatures

Sollicitatie

Contact