Segers Select

Sinds 2007 zet Segers Select de toon op het vlak van de betere uitzendkrachten in de transportsector. Oprichtster en zaakvoerster Kristien Segers bouwde Segers Select uit op een paar jaar tijd tot een succesnummer, gekend als vaste waarde in de transportwereld als het gaat over kwalitatieve, gespecialiseerde uitzendkrachten.

Om onze klanten beter van dienst te zijn en de groei het hoofd te bieden, verhuisde Segers Select in september 2012 naar de Kempische Steenweg 440 in Hasselt.

Opgericht met een ton knowhow, na 10 jaar ervaring in de interim sector, mikt Segers Select op kwaliteit. We zoeken naar de perfecte match tussen bedrijf en chauffeur. Het bedrijf moet 100% tevreden zijn over de diensten van de chauffeur, terwijl de chauffeur zich 100% in zijn sas moet voelen bij onze klant.

Ondertussen is de selectie en werving van de betere C, CE beroepschauffeurs ons handelsmerk geworden. Op basis van deze expertise zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig selectiekantoor dat alle logistieke profielen in de markt zet, gaande van magazijniers, orderpickers, heftruckchauffeurs, bedienden voor midden en hoger kader tot en met directieniveau.

Segers Logistiek Training Centrum

Segers Logistiek Training Centrum is opgericht in 2010 op vraag van klanten van Segers Select, het selectiekantoor voor beroepschauffeurs en logistiek profielen.

Elke vrachtwagenchauffeur in Europa moet sinds 09/2009 elke 5 jaar 35 uren worden bijgeschoold.

Met Segers Logistiek Training Centrum kunnen wij deze vraag moeiteloos invullen:

Doordat we onze klanten goed kennen en hun noden en behoeften dagdagelijks in kaart brengen, hebben wij een exact beeld van de transportsector. Deze kennis gebruiken en brengen wij dan ook over naar Segers Logistiek Training Centrum.

Segers Logistiek Training Centrum is erkend door de FOD Mobiliteit onder het nummer OCF059, als opleidingscentrum voor de vakbekwaamheid van beroepschauffeurs. Onze instructuers, die allen een ruime ervaring hebben in de transportsector, staan garant voor professionele opleidingen van de chauffeurs.

Het is ook deze groep van enthousiaste medewerkers die instaan voor de inbreng van nieuwe onderwerpen waarnaar bij de chauffeurs echt vraag is. Zo kunnen wij ons aanbod steeds afstemmen op de vraag van de chauffeurs en onze klanten.  

Segers Group

Vandaag mogen wij met fierheid stellen dat we een uitgebreide ervaring opgebouwd hebben in de transport- en logistieke sector.

Door deze expertise bieden we vandaag als Segers Group reeds meerdere services en diensten aan aan onze klanten en breiden deze momenteel verder uit om een volwaardige logistieke provider te worden.
Met als uniek competitief voordeel de synergieën tussen enerzijds ons selectiekantoor Segers Select en ons logistiek trainingscentrum Segers LTC.


© ZuPP webbuilding

Segers Group

info [at] segersgroup [dot] be


Kempische Steenweg 440
3500 Hasselt

T 011-75.91.49
F 011-75.92.34

 

Vacatures & Selectie

Vacatures

Sollicitatie

Contact