Segers Select

Sinds 2007 zet Segers Select de toon op het vlak van de betere uitzendkrachten in de transportsector. Oprichtster en zaakvoerster Kristien Segers bouwde Segers Select op een paar jaar tijd uit tot een succesnummer, gekend als vaste waarde in de transportwereld als het gaat over kwalitatieve, gespecialiseerde uitzendkrachten.

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn en de groei het hoofd te bieden, verhuisde Segers Select in September 2012 naar de Kempische Steenweg 440 in Hasselt.

Opgericht met een ton Knowhow, na 10 jaar ervaring in de interim sector, mikt Segers Select niet op volume maar op kwaliteit. We gaan op zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en chauffeur. Het bedrijf moet 100% tevreden zijn over de diensten van de chauffeur, terwijl de chauffeur zich 100% in zijn sas moet voelen tijdens zijn opdrachten. Wij voeren kwaliteit en service hoog in het vaandel!

Door zowel persoonlijk contact met de klant, als basis voor een goede behoeftenanalyse, als persoonlijke gesprekken met de chauffeurs, zoeken wij voor beide partijen de “perfecte match”!

Ondertussen is het selecteren en plaatsen van de betere C, CE beroepschauffeurs ons handelsmerk geworden. En op basis van deze expertise zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig selectiekantoor dat alle logistieke profielen in de markt zet, gaande van magazijniers, pickers, heftruckchauffeurs, inound en outbound, ... midden/hoger kader tot en met directieniveau.

Segers Logistiek Training Centrum

Segers Logistiek Training Centrum is opgericht in 2010 op vraag van klanten van Segers Select, het selectiekantoor voor beroepschauffeurs en logistiek profielen.

Dezelfde klanten willen immers niet zomaar chauffeurs. Gekwalificeerd en opgeleid personeel staat bij hen hoog in het vaandel. Een deel van deze kwalificatie is opgenomen in de nieuwe wetgeving over de vakbekwaamheid voor beroepschauffeurs in België.

Elke vrachtwagenchauffeur in Europa moet namelijk sinds 09/2009 elke 5 jaar 35 uren worden bijgeschoold.

Met Segers Logistiek Training Centrum kunnen wij deze vraag moeiteloos invullen:

Doordat we onze klanten perfect kennen en hun noden en behoeften dagdagelijks in kaart brengen bij Segers Select , hebben wij een exact beeld van de transportsector. Deze kennis gebruiken en brengen wij dan ook over naar Segers Logistiek Training Centrum.

Segers Logistiek Training Centrum is erkend door de FOD Mobiliteit onder het nummer OCF059, als opleidingscentrum voor de vakbekwaamheid van beroepschauffeurs. Een groep opleiders, die allen reeds een ruime ervaring hebben in de transportsector, staan garant voor professionele opleidingen aan uw chauffeurs, met opleidingen waar uw chauffeurs ook daadwerkelijk iets aan hebben. Zo zorgen wij meer dan voor alleen maar punten op uw rijbewijs maar leveren wij een meerwaarde aan uw bedrijf en uw chauffeurs.

Het is ook deze groep van enthousiaste medewerkers, die, naast het boeiend overbrengen van de verschillende opleidingen, instaat voor de inbreng van nieuwe onderwerpen waarnaar bij de chauffeurs echt vraag is. Zo kunnen wij ons aanbod steeds afstemmen op de vraag van de chauffeurs en onze klanten.

Vandaag mogen we stellen dat het geven van de opleidingen vakbekwaamheid Code 95 ook ons handelsmerk geworden zijn, maar in dezelfde gederevenheid en spirit om onze klanten steeds van dienst te zijn hebben we een zelfde evolutie doorgemaakt en worden momenteel bijkomende services aangeboden, zowel binnen het aanbod van opleidingen zelf als verschillende Business & Personal Coaching  en Business Development &  Consultancy activiteiten.

 

Segers Group

Vandaag mogen wij met fierheid stellen dat we een uitgebreide ervaring opgebouwd hebben in de transport- en logistieke sector.

Door deze expertise bieden we vandaag als Segers Group reeds meerdere services en diensten aan aan onze klanten en breiden deze momenteel verder uit om een volwaardige logistieke provider te worden.
Met als uniek competitief voordeel de synergieën tussen enerzijds ons selectiekantoor Segers Select en ons logistiek trainingscentrum Segers LTC.

 


© ZuPP webbuilding

Segers Group

info [at] segersgroup [dot] be


Kempische Steenweg 440
3500 Hasselt

T 011-75.91.49
F 011-75.92.34

 

Vacatures & Selectie

Vacatures

Sollicitatie

Contact

 

Comments