Segers Group

Vandaag mogen wij met fierheid stellen dat we een uitgebreide ervaring opgebouwd hebben in de transport- en logistieke sector.

Door deze expertise bieden we vandaag als Segers Group reeds meerdere services en diensten aan aan onze klanten en breiden deze momenteel verder uit om een volwaardige logistieke provider te worden.
Met als uniek competitief voordeel de synergie tussen enerzijds ons selectiekantoor Segers Select en ons logistiek trainingscentrum Segers LTC.

Daardoor maken wij momenteel een sterke groei door, die enerzijds bij Segers Select gecreëerd wordt door het verbreden van de range naar alle logistieke profielen en anderzijds bij Segers LTC door een veel ruimer aanbod aan opleidingen.

Door deze gerichte aanpak willen wij niet alleen inzetten op het selecteren en opvolgen van de geplaatste logistieke profielen, maar zetten wij ook in op het ondersteunen, begeleiden en ontwikkelen van leidinggevenden.

Gedrevenheid zit volledig ingebakken in het bedrijfs-DNA van Segers. Niet voor niets luidt de leuze van het bedrijf
‘We’ve got the drive’. En dat resulteert in een klantvriendelijke en maatgerichte aanpak op hoog niveau.
Het traject van Segers ging van start toen Kristien Segers met Segers Select haar eigen selectiekantoor voor de transport- en logistieke sector uit de grond stampte.

Even later werd daar op vraag van klanten ook het Segers Logistiek Training Centrum (LTC) aan toegevoegd.

Dankzij de synergie tussen die twee specialisaties is Segers uitgegroeid tot een gerenommeerde one-stop-shop voor profielen uit de transportsector.

Een unicum in het Belgisch transportlandschap.
Segers Select is specialist in het rekruteren van personeel voor de transport- en logistieke sector, meer in het bijzonder van beroepschauffeurs.
Na een doorgedreven selectie krijgen de kandidaten de nodige opleidingen bij het eigen erkende opleidingscenter. En die krijgen ze gratis vóór ze uitgezonden worden.
Dit compatibel aanbod is een sterke troef die zeer gewaardeerd wordt door zowel de kandidaten als de rekruteerders zelf.

Bedrijf met vaart.
Die totaalvisie maakt van Segers een bedrijf met vaart. En dat komt tot uiting in de sterke groei.
“Het laatste jaar hebben we een omzetverdubbeling gerealiseerd”, zo klinkt het.
“Er spelen zich nieuwe ontwikkelingen af in de markt, wat maakt dat we een versnelling hoger schakelen.
Dit doen we door onze dienstverlening te diversifiëren. Dat betekent in de praktijk dat we zowel onze doelgroep als ons aanbod verruimen.
Initieel legden we de focus op vrachtwagenchauffeurs (C en CE), maar we richten ons nu ook op andere logistieke profielen.
Ook managementprofielen horen tot ons doelpubliek. Dat maakt dat we als alomvattende logistiek provider een breed maatgericht opleidingspakket aan onze klanten kunnen voorleggen.”

Meer dan code 95
Naast het aanbieden van ‘code 95’-opleidingen, vakbekwaamheid voor allerhande type chauffeurs, organiseert Segers LTC sinds kort ook ADR-opleidingen en andere opleidingen die buiten ‘code 95’ vallen. “Die brengen we onder de noemer ‘code 95 like’. Opleidingen die uit code 95 komen maar die ook voor andere doelgroepen, zoals scholen, jeugdbewegingen, rusthuizen, enz. interessant kunnen zijn, zoals klantvriendelijkheid, stressmanagement, EHBO …

Stuk voor stuk opleidingen die je kan volgen bij onze zorgvuldig geselecteerde vakbekwame instructeurs. Allen sterk gepassioneerd door hun vak.


Kempische Steenweg 440
3500 Hasselt
T 011 75 91 49
www.segersselect.be


© ZuPP webbuilding

Segers Group

info [at] segersgroup [dot] be


Kempische Steenweg 440
3500 Hasselt

T 011-75.91.49
F 011-75.92.34

 

Vacatures & Selectie

Vacatures

Sollicitatie

Contact