VIND EEN JOB
Rijschool
011 75 91 49
Over ons

Een gedreven team op een missie

De transportsector ontzorgen. Dat is het credo van Segers Group. Hoe? Met oerdegelijke werving en selectie, een uitgebreid opleidingsaanbod, een professioneel trainingscentrum specifiek voor Code 95-opleidingen en een gloednieuwe eigen rijschool.

Ons DNA

Transport in het bloed

Aan het roer staan mensen met praktijkervaring als vrachtwagenchauffeur, instructeur en recruiter. Zij weten als geen ander waarom kwalitatief personeel een must is voor transport.

Vriend van de chauffeur

We dragen bij aan de opwaardering van het beroep vrachtwagenchauffeur. Ons aanbod bevat bewust kwalitatieve jobs met werkzekerheid, goede verloning en extra voordelen.

Limburgse warmte

Wij ontvangen sollicitanten en klanten op de rode loper, met een persoonlijke en respectvolle begeleiding. Je voelt je bij ons meteen thuis met een warm kopje koffie en een glimlach.

Een hecht team

Rijschool, opleidingscentrum en selectiekantoor vind je allen letterlijk onder één dak. De drie takken worden geleid door partners die al jaren nauw samenwerken onder dezelfde vlag.
We stellen vast dat de eisen voor chauffeurs en medewerkers hoger liggen. Als onderneming maak je nu het verschil door te investeren in je personeel.
Kristien Segers

We dragen zorg voor onze mensen.

De sollicitanten die op ons vertrouwen beschouwen wij evenzeer als collega’s. We dragen hen een warm hart toe. Het zijn onze mensen. Samen streven we al jaren naar betere werk- en loonvoorwaarden in de transportsector. Zaakvoerder Kristien Segers heeft zich daarover al meermaals publiekelijk uitgelaten. Segers Group staat hier aan de zijde van de chauffeurs en de logistieke medewerkers, die in deze tijden meer dan ooit ons respect verdienen.

Al 13 jaar één grote familie met een passie voor logistiek.

Erkenningen

We helpen je de weg op!

Rijschool
VIND EEN JOB