VIND EEN JOB
Rijschool
011 75 91 49
Selectie

Hét selectie­kantoor
voor logistieke profielen.

Voor werknemers

Ik zoek een job

Voor werkgevers

Ik zoek een medewerker

Naar onze jobsite

Alle vacatures

Niet de grootste, wel de beste.

Wij zoeken en vinden het allerbeste personeel voor logistiek en transport. Kwaliteit is ons handelsmerk en chauffeurs zijn onze passie. Passie die al jaren overvloeit in gespecialiseerde dienstverlening en een sterk aanbod vacatures. Wij gaan bewust voor vaste jobs met goede loonvoorwaarden. Onze sollicitanten moeten zich 100% goed voelen op hun nieuwe werkplek en onze klanten moeten 100% tevreden zijn over de diensten van hun nieuwe chauffeur, arbeider of bediende.
Meer over ons
Een leuk gesprek gehad met deze mensen en meteen werk gevonden. Top. Zeer tevreden!

Koen Mertens

We houden rekening met jouw situatie.

Ons team kijkt naar je sterktes en persoonlijke wensen. Op basis daarvan zoeken we de vacature die het beste bij jou past. Is er op dat moment geen geschikte vacature beschikbaar? Geen nood! We plaatsen je in onze wervingsreserve en contacteren je zodra er een goede positie vrij is. Heb je de job van je leven gevonden? Geweldig! Ook na een succesvolle plaatsing zullen we nog contact houden met jou om te horen hoe het met je gaat.

Heb je een vraag?
Contacteer ons.

Segers Group is een vaste waarde in de transportwereld voor personeel en werkgevers. Wil je meer weten over onze werkwijze? Of heb je vragen bij een vacature? Aarzel niet om ons te contacteren.
Stel je vraag hier