VIND EEN JOB
Rijschool
011 75 91 49
Selectie > voor werkgevers

Kwalitatieve profielen voor de logistieke sector.

Vrachtwagenchauffeurs

Logistiek bedienden

Heftruckbestuurders

Planners

Magazijniers

Machinisten

Aankoop / Verkoop

Een totaaloplossing voor werving & selectie.

Als selectiekantoor richten we ons op de volledige waaier logistieke profielen. We helpen werkgevers zoeken naar kwalitatieve medewerkers en zorgen voor instroom van gekwalificeerd personeel via een eigen rijschool en erkend opleidingscentrum. De synergie tussen deze drie delen maakt ons een vaste waarde in de transportwereld. Door jarenlange ervaring met chauffeurs en de daardoor resulterende sectorkennis, matchen wij als geen ander de juiste persoonlijkheden aan je bedrijfscultuur.
We hebben een eigen rijschool en opleidingscentrum waar we gekwalificeerde medewerkers klaarstomen.

Kristien Segers

Opleidingen

Kwalitatieve opleidingen
voor professionelen

Rijschool

Een rijschool met focus op kwaliteit
en vakbekwaamheid

Onze belofte

Kwaliteit boven kwantiteit

We nemen de tijd om duurzame matches te creëren die leiden tot langdurige plaatsingen van gemotiveerde werknemers. Die kwaliteitsdrang weerspiegelen we in ons vacature aanbod.

Diepgaande selectieprocedure

We maken werk van uitgebreide gesprekken en luisteren naar het verhaal en de noden van de sollicitanten. Zo matchen we alleen de meest geschikte profielen met je vacatures.

Snel schakelen

Of het nu gaat om een tijdelijke oplossing voor een shortterm personeelstekort of een uitgebreide aanwervingscampagne voor de groei van je bedrijf, we denken flexibel mee.

Erkenningen

Heb je een vraag?
Contacteer ons.

Wij verlenen diensten aan een uitgebreid netwerk van klanten in transport en logistiek. Wil je meer weten over onze werkwijze? Of wil je een offerte? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Stel je vraag hier