Nieuwsbrieven September 2016

Eerste cyclus Code 95 nadert einde en sluit af op 9 Sept 2016 ! 

Beste klant,

Wij richten ons een laatste keer tot jullie vooraleer de eerste 5 jaren cyclus Code 95 vakbekwaamheid C, CE chauffeurs definitief tot een einde komt op 9 september 2016.

Wij kunnen niet voorspellen hoe intensief de controles zullen zijn, maar dat ze er komen staat vast en dat de boetes hoog kunnen oplopen weten we ook. : stel u daarom in orde met deze wettelijke verplichting zodat u als onderneming gerust bent en uw chauffeurs met een vrij gevoel de baan op kunnen.

Wij worden momenteel overstelpt door vragen, wij voelen de spanning stijgen en onze telefoons staan roodgloeiend. Wij helpen u graag verder, maar vragen uw begrip voor het feit dat voor iedereen alles nu hoogdringend is en wij enkel telefoon per telefoon kunnen behandelen. En aarzel zeker niet zelf bij ons op kantoor binnen te springen, wij helpen u graag verder.

Maar indien u reeds volledig in orde bent met Code 95, zouden wij als Segers LTC team j van harte willen bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen dat u in onze firma heeft gesteld en wij kijken nu reeds uit naar een vruchtbare samenwerking voor de opkomende tweede cyclus.

Gedreven groeten

 


© ZuPP webbuilding

Segers Group

info [at] segersgroup [dot] be


Kempische Steenweg 440
3500 Hasselt

T 011-75.91.49
F 011-75.92.34

 

Vacatures & Selectie

Vacatures

Sollicitatie

Contact